Кадър БНТЗдравният министър направи ексклузивен коментар на ситуацията с коронавируса у нас.

...
Кадър БНТЗдравният министър направи ексклузивен коментар на ситуацията с коронавируса у нас.
Коментари Харесай

Кацаров: Бих искал да видя всички без маски, но това може да стане само, ако има масово ваксиниране

Кадър БНТ

Здравният министър направи ексклузивен коментар на обстановката с ковид у нас. Той приказва и за източването само че здравната каса. 

Бих желал да видя всички без маски, само че това може да стане единствено, в случай че има всеобщо имунизиране. С 20-25% ваксинирани няма по какъв начин да се случи. Ваксинираме се и смъкваме всички маски, заяви здравният министър.  " Никога не съм бил антиваксър, аз съм доктор - всички тези приказки бяха клюки ", разкри д-р Кацаров. 

" Медиците би трябвало да се имунизират, у нас ваксинираните медицински лица са към 20-25% ", сподели служебният министър. 

" Още тази седмица ще се види смяна в ограниченията - при зелена зона, при оранжева зона и при алена ", заяви доктор Кацаров. 

" Хората трябва да знаят, че повече няма да има пререждане за трансплантации. И до момента е имало описи за трансплантации, само че те не са били по законов ред ", коментира д-р Стойчо Кацаров. 

 

" Не съм упреквал никого, само че в случай че е осъществявано източване на НЗОК от лечебни заведения, ще бъда праволинеен ", добави още той. Министърът съобщи, че инспекцията в УМБАЛСМ „ Пирогов “ не се прави от Министерството, а от НЗОК, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР